Excite

Iers reisbureau zoekt testers huwelijksreizen

Je trouwdag is de mooiste dag van je leven, die je – als het even mee zit – verlengt met een heerlijke huwelijksreis. Maar hoe kunnen reisbureaus er nu voor zorgen dat al die geboekte huwelijksreizen ook daadwerkelijk aan de verwachtingen voldoet? Door de reizen vooraf te laten testen. En dat is precies wat een Iers reisbureau wil gaan doen.

Omdat het reisbureau niet over voldoende personeel beschikt om de reizen zelf te maken, heeft ze een oproep geplaatst voor een stel dat een half jaar lang de wereld rond wil reizen en hierbij wil verblijven in de meest luxe huwelijksoorden. Eens per maand moet er dan een stuk geschreven worden voor de Irish Times. Daarnaast moeten de verschillende oorden natuurlijk uitvoerig getest worden.

Kandidaten moeten hun geliefde bereid vinden om vrijwillig mee te reizen, maar de kandidaten zelf hoeven het niet voor niets te doen; hun reis en verblijf is volledig gratis en daarnaast wordt voor de periode van 6 maanden ook nog een salaris van zo’n 20.000 euro betaald.

Dit soort ‘droombanen’ worden tegenwoordig wel vaker aangeboden. Eerder bood het Australische bureau voor toerisme een functie aan als beheerder op een tropisch eiland. Hiervoor was een maandsalaris van 10.000 dollar gereserveerd. Ook mocht een Amerikaans stel gedurende ruim 2 maanden iedere dag gratis een pretpark bezoeken en kreeg het stel hiervoor ook nog eens 25.000 dollar.

Reageren op deze droombaan kan nog tot 7 april.

Afbeelding: Flickr account muha...

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019