Excite

In Brugge overnachten? Keus genoeg!

Als je een weekendje weg wilt naar Brugge, dan heb je de keus uit verschillende hotels. Of je nu van luxe houdt, of van verrassingen: je kunt je korte vakantie in de hoofdstad van West-Vlaanderen helemaal op je eigen wensen en eisen aanpassen.

Brugge heeft een rijke geschiedenis. Maak een stadswandeling en verbaas je over de imposante gebouwen en de karakteristieke grachten die je tegenkomt. Er zijn veel musea die een bezoekje waard zijn, en in de kronkelende middeleeuwse straten vind je originele boetiekjes. Ben je toe aan een hapje of een drankje, bezoek dan de levendige Grote Markt.

Luxe overnachten in Brugge doe je in het Kempinski Hotel Dukes’ Palace. Dit sfeervolle hotel is gevestigd in een voormalig paleis uit de 15e eeuw. In een van de 93 klassiek ingerichte kamers ben je zeker van een koninklijke overnachting. Geniet ook van het prachtige wellness- en leisure centrum in het hotel, met zwembad, sauna en hamam. In het restaurant eet je verfijnde gerechten.

Heb je liever wat meer eenvoud, dan is Hotel Koffieboontje een goede keuze. Dit hotel ligt naast de Belforttoren en vlakbij de Grote Markt. De 35 kamers in dit hotel zijn comfortabel en voorzien van alle gemakken. In de brasserie van het hotel kun je bovendien heerlijk lunchen. Voor het diner kun je terecht in restaurant de Witte Raaf.

In Brugge overnachten kun je ook heel spannend maken door een Mystery Hotel te boeken. Je kiest een aankomstdatum en boekt, zonder dat je weet waar je zult overnachten. Pas op je reserveringsbevestiging zie je naar welk hotel je gaat.

Afbeelding: Flickr, gebruiker gustty

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020