Excite

In Mexico beleef je een unieke vakantie

Mexico is een prachtig land met veel zon en een fijne cultuur. De mensen zijn er in het algemeen erg vriendelijk en het Mexicaanse eten is voor de mensen die graag pittig eten echt fantastisch. Geniet ook van naar Mexico op vakantie gaan!

Stranden

De stranden van Mexico zijn zeer de moeite waard. Je hebt witte stranden met een azuurblauwe zee en op veel plekken kun je ook nog eens goed snorkelen en duiken. Mexico is dus zeer geschikt voor een ontspannende vakantie aan het strand. Dit kan bijvoorbeeld in Playa del Carmen.

Jungle

Ben je liever actief? Dan kun je een jungletocht maken. Een groot gedeelte van Mexico heeft een jungle en daar kun je talloze fauna en flora spotten. Zorg dat je de jungle altijd in gaat met een gespecialiseerde gids.

Mayacultuur

Er zijn nog veel overblijfselen van de oude Mayacultuur in Mexico. Er zijn meerdere oude Mayasteden, zoals Tulum. Het is indrukwekkend om te zien hoe de oude tempels nog intact zijn gebleven. Alle bouwwerken zijn gericht op de sterren en planeten en het is niet voor te stellen hoe men dit vroeger heeft gebouwd. Met een goede gids zijn de Mayasteden waarschijnlijk nog indrukwekkender.

Mexico-stad

Mexico-stad is een echte miljoenenstad. Het is er altijd ontzettend druk en je moet goed opletten wanneer je de weg oversteekt. Het is er ook niet altijd even veilig, dus zorg dat je goed op je spullen let wanneer je er bent. In het geval van een huurauto: zorg dat die van binnenuit op slot is wanneer je er in zit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020