Excite

In Normandië is het leven goed!

Het prachtige Normandië is een van de best bezochte regio’s van Frankrijk. Op nog geen 500 kilometer van Utrecht bent u echt even helemaal weg. Rijd in minder dan vijf uur tijd met de auto naar Normandië, en geniet van een heerlijke vakantie. Op het goede leven!

Met ruim 600 kilometer kustlijn, van Tréport tot aan de Mont St. Michel, en een schitterend binnenland is Normandië ideaal om je vakantie door te brengen. Op de heerlijke stranden kom je helemaal tot rust. Je kunt er in de zomer strandstoelen en parasols huren. Omdat er dan op veel stranden lifeguards actief zijn, kun je je kinderen met een gerust hart hun gang laten gaan.

De regio wordt ook wel de tuin aan het water genoemd. Normandië telt talloze parken en prachtige tuinen, en heeft een zeer gevarieerd landschap en eeuwenoude bossen. Dorpjes, kustlijn, heuvels, weilanden en riviertjes wisselen elkaar voortdurend af.

Als je lekker actief wilt zijn, kun je gaan paardrijden, wandelen, fietsen, zeilen of golfen. Er zijn heel veel mogelijkheden, voor jong en oud, om een dagje sportief bezig te zijn. Heb je zin om cultuur te snuiven, bezoek dan eens een van de tientallen musea, ruïnes, kastelen of kerken. Ook de D-Day stranden zijn absoluut een bezoekje waard!

In Normandië is het leven rustig en bijzonder aangenaam. Of je nu van uitrusten op het strand houdt, van culturele uitstapjes, graag pittoreske dorpjes bezoekt of geniet van prachtige natuur: een vakantie in Normandië is een feest voor het hele gezin!

Afbeelding: Flickr, gebruiker PhillipC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020