Excite

Interessant Italië

Leuke badplaatsen, historische bezienswaardigheden, eilanden, vulkanen, schitterende natuur, echte shopsteden. Je vindt het allemaal in Italië. Ben je een cultuurliefhebber dan zullen steden zoals Rome en Napels zeker je interesses hebben. Maar ook op het eiland Sicilië vind je veel cultuur, zoals bijvoorbeeld in de stad Syracuse. Bezoek ook zeker eens de vele musea over de geschiedenis van Italië.

Heb je meer met natuur? Ook dan kun je in Italië goed terecht. Je hebt er bergen, zoals bijvoorbeeld in de Dolomieten. Tevens vind je er heuvels, zoals in Toscane. Er zijn verschillende eilanden, zoals bijvoorbeeld Sicilië, Sardinië en Elba. Ook heb je diverse vulkanen, zoals de Etna, de Vesuvius en Vulcano. Er zijn meren zoals bijvoorbeeld het Gardameer en er zijn ontzettend veel stranden, aangezien Italië omringd is door verschillende oceanen.

Badplaatsen zijn er dus ook genoeg, zoals bijvoorbeeld Rimini, waar je veel grote hotels vindt en waar je allerlei leuke wateractiviteiten kunt doen. Ook rond het Gardameer kun je genieten van water en zon en er zijn veel hotels en campings te vinden bij de omliggende plaatsen. Geniet bij het water van een heerlijk drankje of een echt Italiaans gerecht.

Italië is duidelijk een land waar iedereen terecht kan voor een leuke vakantie. Zowel jong als oud kan zich er prima vermaken, aangezien er genoeg te doen is. Het is dan ook een echte aanrader om dit bijzondere land eens te bezoeken. Je zult ongetwijfeld versteld staan.

Afbeelding: Flickr account gnuckxx

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021