Excite

Op weg met internationale treinreizen

Internationale treinreizen zijn aantrekkelijk voor elke stedentrip. Wil je een weekend naar Parijs, Brugge of een andere Europese stad? Zelfs Londen is per trein bereikbaar! Reden genoeg om een keer een internationale treinreis te boeken.

Vertrek vanaf waar dan ookBij veel internationale treinreizen kun je je reis beginnen vanaf een treinstation bij jou in de buurt. Soms houdt dit in dat je ergens nog moet overstappen, maar de treinreis naar een vertrekstation als Amsterdam zit wel bij je internationale treinticket inbegrepen. Dat scheelt dus al in de prijs van je treinreis! Bovendien hoef je dan op het station zelf geen treinkaartje meer aan te schaffen of je chipkaart op te laden.

Aanbiedingen en actiesRegelmatig zijn er aanbiedingen en acties voor internationale treinreizen beschikbaar. Zoek eens rond op internet voor je gaat boeken. Zit je niet aan een datum vast? Dat kan je geld schelen. Je kunt namelijk kijken in welke periode je internationale treinticket het goedkoopst is en je reisdata daarop aanpassen. Zo bespaar je vaak een hoop geld en dat geld kun je natuurlijk prima besteden op je eindbestemming.

Internationale treinreizen en organisatiesEr zijn diverse organisaties die internationale treinreizen aanbieden. Zo heb je de ICE International, de Thalys en de minder bekende Fyra en Eurostar. Ook via NS Hispeed kun je internationaal reizen met de trein. Vaak zijn er ook op de website van de NS of op bizztrip.com leuke aanbiedingen en/of arrangementen beschikbaar voor jouw stedentrip per trein.

Kies daarom vandaag nog jouw favoriete bestemming en boek je internationale treinreis. Voor je het weet zit je heerlijk ontspannen in de trein en kun je uitgebreid gaan genieten van een leuke stedentrip.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021