Excite

Voordelig naar Istanbul vliegen

Steeds vaker willen mensen ver weg reizen. Maar aan de andere kant blijkt er steeds minder geld over te zijn voor een vakantie. Wat doe je dan: ga je toch maar wat dichterbij op vakantie of kijk je of er andere mogelijkheden zijn? Het kijken naar andere opties is heel verstandig, want dan zul je ook merken dat je bijvoorbeeld heel voordelig naar naar Istanbul kunt vliegen. Dat is een exotische bestemming, maar dus ook een betaalbare!

Budgetvliegen

Vandaag de dag is naar Istanbul vliegen niet meer zo vreemd als dat een jaar of tien geleden was. Door de jaren heen is het een steeds populairdere vakantiebestemming geworden, waardoor ook meer luchtvaartmaatschappijen de stad als bestemming hebben opgenomen. Dat betekent ook dat er veel low cost maatschappijen zijn die naar Istanbul vliegen. Vliegtickets kun je vinden via winkels als Vliegwinkel.nl, Corendon of Skyscanner.nl. Vergelijk altijd prijzen op een aantal sites, zodat je zeker weet dat je goed zit.

Stedentrip

Het is vaak echter nog voordeliger om niet een ticket te kopen, maar een stedentrip te boeken. Een stedentrip betekent én naar Istanbul vliegen én je overnachting en soms ook al maaltijden vast regelen. Dankzij pakketprijzen krijg je extra korting en kun je soms voor hetzelfde bedrag een stedentrip boeken, als je normaal gesproken uit zou geven aan de vliegtickets alleen. Ook all inclusives kunnen budgetvriendelijk zijn; zeker als ze op het laatste moment geboekt worden. Controleer wel altijd wat er precies wel is inbegrepen en waarvoor je misschien nog apart moet betalen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020