Excite

Italië: kleine campings op Sicilië

Het eiland Sicilië heeft veel te bieden voor toeristen, zoals de waanzinnige Etna Vulkaan en de vele antieke theaters. Ontdek Sicilië ook, misschien op een kleine camping? Op kleine campings heb je meer rust en privacy. Sicilië heeft meerdere kleine campings. Hier vind je alvast een paar voorbeelden! Uiteraard zijn er nog meer campings te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens op campingwijzer.nl.

Camping Il Peloritano

Camping Il Peloritano is een kleine camping met 44 staanplaatsen. De camping is in een natuurlijke omgeving te vinden en er zijn veel schaduwplekken. Je zit op loopafstand van de zee. Op de camping is een klein restaurant aanwezig waar je simpele gerechten en pizza's kunt krijgen. Ook zijn er natuurlijk voldoende sanitaire voorzieningen aanwezig.

Camping Internazionale La Playa

Camping Internazionale La Playa heeft 80 staanplaatsen en ligt vlakbij de ferry-overgang naar de Italiaanse stad Palermo. Voor tickets kun je op de camping terecht. Het management van de camping spreekt Italiaans, Engels en Duits en willen het je graag naar de zin maken. Er is ook een restaurant aanwezig en de staanplaatsen hebben elektriciteit. Ook zijn er sanitaire voorzieningen.

Parco di Campeggio La Zagara

Parco di Campeggio La Zagara heeft 50 staanplaatsen en is gelegen vlakbij de zee. Je loopt gewoon naar de zee om lekker van het strand te kunnen genieten. Op de camping zijn meerdere citrusbomen te vinden en er zijn veel schaduwplekken. Een hond is toegestaan, maar dit moet wel vooraf worden aangegeven. Ook vooraf reserveren is aan te raden, omdat de camping snel volgeboekt is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020