Excite

Japan geeft 10.000 vliegtickets weg

Meer toerisme in Japan? Het toerisme in Japan is erg afgenomen en dit heeft vooral te maken met de aardbeving en de ramp in de kerncentrale. Het toerisme in Japan mag daarom wel een boost gebruiken. Ook zijn veel mensen die een negatief beeld hebben bij het land. Ook dit mag best worden verbeterd.

10.000 gratis vliegtickets

Volgend jaar zal Japan 10.000 gratis vliegtickets weggeven aan mensen. Dit wordt gedaan om het land weer een positievere indruk te maken. Volgend jaar zal er een online formulier beschikbaar worden gesteld. Dit kun je invullen als je interesse hebt om naar Japan te gaan. Ook kun je aangeven naar welk gedeelte je heen wilt op een vakantie. Er worden vervolgens winnaars getrokken.

Een recensie schrijven

Wanneer je wordt uitgekozen als winnaar, dan is het wel de bedoeling om een stuk te schrijven over je ervaringen in Japan. Het toerismebureau van Japan hoopt hierbij natuurlijk op positieve verhalen, zodat er meer mensen naar Japan willen reizen.

Al eerder naar Japan?

Je kunt natuurlijk ook al eerder naar Japan gaan. Je kunt een vliegticket boeken en aanvullende hotels zoeken. Een rondreis is ook mogelijk. Zo kun je groepsreizen boeken bij organisaties als djoser.nl en koningaap.nl. Je kunt dan een goede indruk krijgen van het landen alle highlights bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021