Excite

Je eigen huurauto in Nederland

Een dagje uit met je familie, een weekje door het land rijden met vrienden, romantische ritjes maken met je partner... Zulke ideeën zijn leuk als je een auto hebt. Gelukkig heeft Nederland een ruim en goed betaalbaar aanbod in huurauto’s. Zo rijd je voor dertig euro per dag in een nieuwe Renault Clio. Laad de auto vol en bezoek een leuk pretpark of parkeer de auto bij een natuurgebied. Eindelijk ben je niet meer afhankelijk van het openbaar vervoer!

Je kunt natuurlijk ook eens flink uitpakken en gaan voor een luxe auto. Een cabrio kan heerlijk zijn op een warme dag. Geniet van de luxe van een open dak en maak de mooiste autoritten. Je kunt ook een limousine huren voor een speciale gelegenheid, of een bijzondere auto uitzoeken voor je bruiloft.

Denk je meer aan de praktische kant van een auto huren? Tegenwoordig is het mogelijk om bestelauto’s en vrachtwagens te huren, onder andere bij sterverhuur.nl. Dit is ideaal voor een verhuizing. Heb je zelf geen of een te kleine auto om de verhuisdozen en/of grote meubelstukken in kwijt te kunnen, dan huur je een bestelauto met grote inhoud om alles te kunnen vervoeren. Het is gegarandeerd stukken goedkoper dan een verhuizer inhuren.

Er zijn genoeg mogelijkheden om te profiteren van autohuur. Let altijd wel goed op dat je voor elke auto het juiste rijbewijs hebt en laat je bij het verhuurbedrijf goed informeren over de auto die je huurt. Een verzekering is ook geen overbodige luxe. Heb je alles goed geregeld, dan rijd je straks heerlijk de wegen over in je luxe huurauto.

Afbeelding: Flickr, Bart Willemstein

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021