Excite

Je perfecte reis door de Provence

In de Provence heerst een landklimaat. ’s Zomers is het droog en warm, ‘s winters is het er koud en sneeuwt het. Dit betekent dat je er niet alleen een prima zomervakantie kunt doorbrengen, je kunt ook heerlijk wintersporten in de Provence. Of je nu beginner of gevorderde bent, snowboarder of skiër, je kunt een uitstekende wintersportvakantie vieren in de Provence.

In de wintermaanden heb je in de Provence nog een grote attractie, buiten de wintersportgebieden om: Parijs. Deze hoofdstad is ’s winters een echt sprookje en doet zijn bijnaam ‘lichtjesstad’ zeker eer aan. Daarbij kun je tijdens je bezoek aan de Provence en Parijs ook naar Disneyland, dat ’s winters wordt omgetoverd tot een waar winterwonderland.

’s Zomers is de Provence bij uitstek geschikt voor de mooiste auto-, fiets- en wandeltochten. Geen idee waar in de Provence je moet beginnen? Een voorbeeld van een achtdaagse reis door de Provence is degene die begint in Saint-Rémy-de-Provence. Vervolgens reis je vijf dagen achtereen door het Provençaalse landschap, steden en dorpen, zoals de Camargue, Avignon en Les-Baux. Je vindt de route als je zoekt op autoroute 8-daagse Provence.

Er zijn natuurlijk nog veel meer reizen door de Provence mogelijk. Je kunt te paard, te voet of op de fiets door deze prachtige Franse regio trekken. Bekijk welke reismogelijkheden voor jou het meest geschikt zijn en stel dan je eigen reis door de Provence samen of boek nog snel een wintersportvakantie in de Provence.

Afbeelding: Flickr, nicephore

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020