Excite

Je zoektocht naar hotels op Terschelling begint hier

Terschelling is het derde bewoonde waddeneiland van Nederland. Dit prachtige eiland hoort bij Friesland en kenmerkt zich door het dertig kilometer lange strand en de zeventig kilometer aan fietspaden. Voor een ontspannen vakantie in de natuur is Terschelling uitermate geschikt. Nu nog even het een leuk hotelletje vinden op het eiland. Hier komt een interessante selectie:

WestCord Residentie Boschrijck: Dit viersterren hotel bevindt zich in het dorp West-Terschelling. Een prachtig pitoresk dorp en daar hoort dit ruime hotel zeker bij. Luxe kamers en het strand is nabij, dus een ideaal hotel om een weekend Terschelling te beginnen.

Hotel Bornholm: Dit schitterende hotel is onlangs gerestaureerd. Een tophotel dus, voorzien van alle benodigdheden voor een comfortabele vakantie. Het hotel is gelegen op een centraal punt op Terschelling, vanwaar u het hele eiland kunt ontdekken. Bovendien is er een sauna, fitnessruimte en Turks stoombad. Heerlijk ontspannen na een tochtje fietsen of een flinke wandeling dus!

Sandton Hotel Paal 8: het gedeelte 'paal 8' in de naam van dit hotel slaat op de locatie van dit schitterende gebouw. Het bevindt zich aan het strand, inderdaad bij strandpaal acht. Het hotel biedt een prachtig uitzicht over de zee, je stapt zo het strand op en het ontbijt is legendarisch lekker.

Hotel Altijd Wad: Ben je voor je weekendje weg op zoek naar een betaalbaar hotel, dat gezelligheid en ontspanning uitstraalt? Dan is Hotel Altijd Wad een perfecte keus! Het hotel bevindt zich aan de voet van de vuurtoren van West-Terschelling. Elke kamer is uniek ingericht. Het strand en stadscentrum zijn vlakbij. Beter kan bijna niet.

Afbeelding: Flickr CC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019