Excite

Voordelig naar de hoofdstad? Probeer eens een jeugdherberg in Amsterdam Centrum

Vind je het niet erg om wat minder luxe te overnachten en wil je voor een weekend of langer naar de hoofdstad, ga dan lekker naar een jeugdherberg in Amsterdam Centrum. Je kunt dan meteen interessante reizigers uit heel de wereld ontmoeten zonder dat je veel moet betalen. De prijs voor een bed per nacht is ongeveer 20 euro. Via de volgende websites vind je vast een geschikte slaaplaats.

Hostelworld.com

Wanneer je gaat zoeken via www.dutch.hostelworld.com naar een jeugdherberg in Amsterdam Centrum vind je een hele serie. Een van de hoogste waarderingen op de website krijgt The Flying Pig Uptown dat midden in het centrum van Amsterdam ligt. Er is nog accommodatie van dezelfde keten: The Flying Pig Downtown. Hier overnacht je vlak bij het Centraal Station en de Wallen. Wil je echt middenin de rosse buurt van Amsterdam verblijven dan is The White Tulip Hostel misschien een idee. Geheel in Hollywoodstijl overnachten kan ook. Ga dan naar de Heart of Amsterdam. Voordat je boekt, lees even de reviews. Zo weet je beter of je je ideale jeugdherberg in Amsterdam Centrum hebt gevonden.

Via Travellerspoint

Nog een verzameling jeugdherbergen staat op www.travellerspoint.com. Zoek via 'Accommodation' naar 'Youth Hostels' en kies de gewenste data. Handig is dat er per overnachtingsmogelijkheid een kaartje wordt getoond, zodat je kunt zien waar je slaapplaats ligt in de stad. Ook krijg je andere opties voor een jeugdherberg in Amsterdam Centrum die in de buurt liggen van het overnachtingsadres dat je aan het bekijken bent. En ook hier kun je uit de beoordelingen opmaken wat er goed of slecht is aan de door jou gekozen jeugdherberg in Amsterdam Centrum.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021