Excite

Johnny Depp bouwt eigen pretpark

Johnny Depp geniet zo van zijn rol als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean, dat hij hier het liefst iedereen van mee laat genieten. Daarom heeft hij het plan opgevat om een heel pretpark aan te leggen in het thema van de Pirates. Hierbij valt die ene attractie die in Disneyland te ervaren is, natuurlijk helemaal in het niet.

Depp heeft specifieke plannen voor zijn nieuwe park. Zo zou het een milieuvriendelijk park moeten zijn. Ook de locatie heeft hij al gekozen: de Bahama’s. Depp is op dit moment bezig met de opnames voor de volgende Pirates films. Hij speelt al vanaf het begin mee en is voor een groot deel verantwoordelijk voor het enorme succes van de filmreeks.

Ondertussen neemt hij ook nog The Tourist op met Angelina Jolie. Hoewel in de eerste instantie geruchten gingen dat Depp een hekel had aan Angelina Jolie, lijkt het er nu op dat ze het toch erg goed met elkaar kunnen vinden. Een beetje té goed, zo vond de vriendin van Johnny, Vanessa Paradis. Zij zorgde er dan ook voor dat een spannende scène tussen Depp en Jolie uit het script gehaald werd. Eigenlijk wilde ze de film helemaal stopzetten, maar toen Johnny de producenten van de film er van wist te overtuigen dat de film goedkoop werd door de scène en deze daarom verwijderd werd, was het probleem opgelost.

Dat Vanessa niet zat te wachten po een stomende scène is logisch: voor Jennifer Aniston pakte het ook niet goed uit dat haar man close werd met Angelina...

Afbeelding: Flickr, gebruiker Nico Genin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020