Excite

Jongerenvakantie in Lloret de Mar

Lloret de Maris gelegen in Spanje en hoort bij de Costa Brava. Het is een kustplaats waar jaarlijks veel jongeren op afkomen. Er zijn Nederlanders, maar ook veel Britten, Duitsers, Spanjaarden en Italianen. Lloret de Mar is zo geliefd bij de jongeren vanwege de aantrekkelijke prijzen. Hotelovernachtingen zijn niet duur en je kunt er ook heel voordelig uit eten gaan. Natuurlijk is de prijs niet de enige reden voor jongeren om naar Lloret de Mar te gaan. Er zijn ook erg veel uitgaansgelegenheden zoals disco’s en cafés waar ze terecht kunnen.

Lloret de Mar is dus voornamelijk gericht op het strand en het uitgebreide uitgaansleven. Overdag zijn er leuke watersportactiviteiten te doen, zoals bijvoorbeeld zeilen, snorkelen en op een bananenboot zitten. ’s Avonds zijn er de vele discotheken, zoals bijvoorbeeld Bumpers, Revolution en St. Trop.

In de buurt van Lloret de Mar heb je Waterworld. Een waterattractiepark met ontzettend veel snelle glijbanen. Je kunt met de bus naar dit attractiepark voor een lekkere afkoeling. Ook kun je naar de grote stad Barcelona, waar je kunt komen met de bus en de trein. Een treinreis duurt ongeveer een uur en drie kwartier en je stapt dan midden in Barcelona uit.

Om naar Lloret te komen kun je vliegen of de bus nemen. De bus is doorgaans goedkoper dan het vliegtuig en dit duurt zo’n twintig uur.

Afbeelding: Flickr account hengist

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020