Excite

Jordanië heeft een eigen vijfsterren strand

Wie aan luxe strandvakanties denkt, denkt niet onmiddellijk aan Jordanië. Nee, Jordanië in het Midden-Oosten is een land dat men eerder associeert met de gespannen situatie tussen Israël en de Arabische buurlanden. Bovendien heeft Jordanië niet heel veel strand. Toch weten ze met het strand dat ze hebben, iets heel interessants te doen voor de welgestelde toerist. Er is namelijk onlangs een vijfsterren-strand geopend in het land. Dat is natuurlijk een bijzondere stap voor de Arabieren, maar niet een heel domme. Als Dubai rijk kan worden van exclusief toerisme, waarom een land met schitterende natuur als Jordanië niet?

Met O Beach, zoals het vijfsterren strand heet, positioneert Jordanië zich gelijk een stuk hoger op de lijst van landen waar wellness hoog in het vaandel staat. Het strand bevindt zich aan de dode zee en het resort is opgezet door Amber International Hotels & Resorts in een natuurlijke, maar hele chique omgeving. Kernwoorden bij het vijfsterren-strand zijn luxe, modern design en comfort. Men hoopt dat niet alleen de lokale jetset afstormt op het luxe strand, maar uit heel de wereld rijke toeristen hun Roebels, Yen, Euro's en Dollars komen omzetten in luxueus comfort, heerlijke verwennerijen en een prachtige omgeving.

Er zijn drie regio's op O Beach, wat overigens vlak bij het vliegveld van Amman ligt. Een goedkoop gedeelte met een zwembad en een grasvlakte, een wat luxer gedeelte met twaalf exclusieve cabanas en de top-of-the-bill regio met zo'n honderd 2-persoons zonnebedden met privé-zwembaden. Uiteraard is O Beach goed voorzien van bars, clubs en restaurants en kun je er ook overnachten. De hele dag wordt je voorzien van entertainment, heerlijk voedsel en alle rust en exclusiviteit die je je maar kunt wensen. Kortom, Jordanië staat op de kaart met haar luxe strand!

Afbeelding: Telegraaf.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020