Excite

Met een Josk skivakantie heb je eindeloos skiplezier

Reisorganisator Josk uit Gent start dit jaar zijn 23ste winterseizoen. Het Franse skigebied Morzine staat voor de eerste keer op zijn winterprogramma. Josk pakt dan ook uit met een voordelig vakantie- aanbod.

Voordelig sneeuwplezier in kerstvakantie

De tweede week van de kerstvakantie van zondag 1 tot zaterdag 7 januari 2012, kan je met Josk op skivakantie naar Portes du Soleil in het Franse Morzine. Je geniet dan van een korting van 150 euro per persoon.  Volwassenen betalen 800 euro, kinderen tot twaalf jaar 595 euro en kids jonger dan zes 270 euro, in half pension, mét skipas en gratis skibegeleiding.

Grootste skigebied van de wereld

Het Franse Morzine behoort tot de grootste skigebieden ter wereld. Samen met Trois Vallées speelt de Portes du Soleil er een hoofdrol. Het hoogste punt bedraagt er slechts 2.466 meter. Een ernstige beperking, zéker wanneer koning winter weinig actief is. Portes du soleil beschikt wel over het grootst aantal skiliften, maar lang niet allemaal zijn met elkaar verbonden. Daar waar skiliften  ontbreken, springt de skibus noodgedwongen bij. De meestal verouderde skiliften werden voor een groot deel gerenoveerd. Om maximum van je Josk skivakantie te genieten moet er tot duizend meter hoogte een flink pak sneeuw liggen en dat is niet altijd het geval.Toch is Portes du Soleil voor vele gevorderde skiërs en snowboarders een échte openbaring.

Gevarieerd aanbod

Josk skivakanties richt zich naast Morzinne vooral op winters Oostenrijk (Zillerdall, Krönplatz, Ischgl) en is gespecialiseerd in het organiseren van themaweken voor senioren, jongeren, kidsweken, studenten en wellnessarrangementen. Meer info over dit alles vind je op Josk.be.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020