Excite

Kampeerland Frankrijk

Campings vind je overal in Frankrijk en ze zijn er in allerlei soorten en maten. Je hebt grote campings, die voorzien zijn van alle nodige luxe, maar ook simpele campings, waar maar een paar mensen kunnen staan en waar alles een stuk primitiever is.

Sommige campings hebben de mogelijkheid om een kampvuur te maken. Het kan dus handig zijn om wat aanmaakhout mee te nemen, want je kunt natuurlijk heerlijk koken op een kampvuur. Maak bijvoorbeeld een leuke barbecue of doe vis in de aluminiumfolie en geniet van het heerlijke eten.

Als je gaat kamperen met de tent, kan het handig zijn om je auto vlakbij te hebben staan. Daar kun je dan nog wat spullen in kwijt en weet je zeker dat er bij regen niets nat zal worden. Je kunt dankzij de auto ook meer meenemen. Sommige mensen gaan liever kamperen met alleen een rugzak bij zich. Voor hen is het een stuk primitiever. Zorg er dan voor dat je genoeg kampeerspullen bij je hebt en dat je wat extra kleding in een waterdichte zak hebt zitten. Frankrijk staat wel bekend om het mooie weer, maar het kan er ook heel hard regenen.

Afbeelding: Flickr account K@tie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021