Excite

Kampeervakantie: puur natuur

Je kunt op twee verschillende manieren kamperen. Je kunt kiezen voor het luxe kamperen, in een caravan of camper, met televisie, internet, een keuken en andere luxe dingen. Je kunt er ook voor kiezen om heel primitief te kamperen in een tentje en te eten van het kampvuur of een gasstel.

Het voordeel van kamperen is dat het niet duur hoeft te zijn. Voor een staanplaats op de camping betaal je vaak een stuk minder dan voor een hotel of vakantiehuis. Er zijn zelfs landen waar je kunt kamperen in de wildernis. Hier hoef je verder niets voor te betalen.

Als je kampeert ben je vaak één met de natuur. ’s Ochtends komen de vogeltjes kijken of er nog broodkruimels liggen en ’s nachts kan er van alles rond je tent of caravan lopen, zoals herten, dassen en andere dieren.

Het vinden van een camping hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Er zijn overal campings te vinden die geschikt zijn voor een ideale kampeervakantie. Bekijk wat de faciliteiten zijn en of deze aansluiten bij jouw wensen. Moet een kampeerplaats bijvoorbeeld geschikt zijn voor kinderen of wil je dat er vooral veel natuur is? Op deze manier kun je beter een camping vinden die bij je past.

Afbeelding: Flickr account nicotyking

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020