Excite

Kamperen in de Duitse natuur

Er zijn veel campings in Duitsland, dus het is aan te raden om vooraf goed te bedenken waar je heen wilt gaan. Welk gebied in Duitsland spreekt je aan? Misschien heb je iets met Sauerland, of het Zwarte Woud. Alle gebieden hebben zo hun eigen positieve punten, dus je kunt overal prima terecht voor een camping.

Wat voor een soort camping zoek je in Duitsland? Wil je een rustige camping, midden in de natuur? Of wil je dat er belangrijke faciliteiten zijn, zoals eetgelegenheden? Misschien wil je meer luxe, zoals een zwembad, bowlingbaan en fietsenhuur. Misschien ga je met de kinderen naar de camping, dus dan wil je dat er een speeltuin is of misschien zelfs een animatieteam dat leuke dingen kan organiseren voor de kinderen. Er zijn zelfs campings met Nederlandstalig personeel, zodat je er ook prima heen kan als je het Duits niet goed beheerst.

Er zijn campings waar je alleen met de tent heen kunt, maar ook campings waar vakantiehuizen staan. Je hoeft dus helemaal niet te kamperen op een camping, maar je kunt ook van meer luxe genieten in een huisje.

Op internet kun je verschillende campings in de regio bekijken waar je heen wilt. Vergelijk ook altijd de prijzen met elkaar, zodat je kunt kijken welke camping in Duitsland het goedkoopste is.

Afbeelding: Flickr account axel-d

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020