Excite

Kamperen in Normandië

Kamperen in Normandië is speciaal. De brede stranden aan de westkust vormden in de Tweede Wereldoorlog het toneel van D-Day: op 6 juni 1944 begonnen geallieerde soldaten een offensief waardoor de oorlog voor West-Europa een gunstige wending kreeg. Tegenwoordig kun je op de zandstranden gelukkig gewoon een balletje trappen met de kinderen, frisse zeelucht opsnuiven of lekker flaneren.

Bij een kampeervakantie in Normandië hoort ook een bezoek aan de beroemde Mont Saint Michel. Op de grens van Bretagne en Normandië ligt het eiland met het hooggelegen klooster dat bij vloed omringd wordt door water. En zo heeft Normandië nog veel meer trekpleisters, mooie en bijzondere bezienswaardigheden die je kunt gaan bezichtigen tijdens je vakantie in deze prachtige streek.

Op zoek naar een geschikte camping voor je kampeervakantie in Normandië? Van voordelig, luxe tot kindvriendelijk, het aantal campings in Normandië is enorm. Hoewel je ook een chalet kunt huren in Normandië, is kamperen hier populair en mede daardoor zijn er zoveel campings.

Via verschillende websites kun je naar campings in Normandië zoeken. Zoals anwbcamping.nl, keycamp.nl, vrijuit.nl, camping-frankrijk.nl, eurocampings.net en regionormandie.nl. Op de meeste websites kun je aangeven wat je zoekt in een camping in Normandië, zoals rust, een zwembad, aan het strand, in het bos, met of zonder dieren, enzovoorts.

Als er beoordelingen bij de campings staan, is het een aanrader deze te lezen. Stel dat veel mensen daar zeggen dat de camping leuk is maar bijvoorbeeld erg lawaaiig, dan kun je beter beoordelen of deze camping wel of niet geschikt voor jou is.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Karoly Lorentey

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020