Excite

Keulen: puur genieten

Zin in een dagje Duitsland? Als je naar Keulen gaat, dan is een dagje eigenlijk te weinig en kun je veel beter een plekje in een van de hotels daar reserveren. Je kunt dan zelf bepalen hoe lang je blijft. Zo hoef je helemaal niets van deze mooie stad te missen!

Keulen ligt aan de Rijn en heeft eigenlijk bijna altijd al een heel belangrijke rol gespeeld. Tegenwoordig is de stad vooral nog beroemd vanwege haar culturele en architecturale erfgoed. Ook de vele evenementen die hier gehouden worden, denk bijvoorbeeld aan het carnaval en verschillende handelsbeurzen, trekken nog veel mensen aan.

Waar je ook voor komt: als je in Keulen bent, wil je gewoon op en top kunnen genieten. En dat kan heel goed in de luxe hotels die je in de stad kunt vinden. Midden in het centrum ligt bijvoorbeeld het Barcelo Cologne City Center, een viersterrenhotel met prachtige kamers. Je kunt hier gebruik maken van gratis draadloos internet. Bovendien biedt het hotel verschillende spafaciliteiten waar het echt genieten is.

Ook erg mooi is het stijlvolle Hotel Santo. Dit hotel biedt eveneens gratis internet. In alle kamers is bovendien een mooie flatscreen tv opgehangen. Zo hoef je je ook op je kamer geen moment meer te vervelen.

Het boeken van deze prachtige hotels kan gewoon via internet. Natuurlijk kun je daar ook nog de prijzen vergelijken van andere hotels. Iets gevonden? Reserveer dan snel, want slaapplaatsen in Keulen zijn vaak snel volgeboekt!

Afbeelding: Flickr account seier+seier

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020