Excite

Keuze uit veel hotels in Tokio

Japan is een prachtig land en Tokio is de bruisende hoofdstad. Het is een stad waar je heen kunt gaan om lekker te winkelen of om de vele bezienswaardigheden te bekijken. Natuurlijk is Tokio ook een ideaal begin- en eindpunt voor een rondreis door Japan.

Er zijn veel hotels in Tokio. Kies bijvoorbeeld voor Hotel New Otani Tokyo. Dit hotel ligt midden in de Japanse Tuinen van Tokio. Je bevindt je hierdoor in een oase van rust. Ook zijn de verbindingen met het openbaar vervoer naar de rest van de stad prima in orde. Een ander leuk hotel is Hotel Metropolitan Tokyo. Dit hotel ligt midden in het bruisende centrum van Japan en vlakbij metrostation Ikebukuro. In het hotel is een binnenbad, een spa en gratis internet.

Hotel Grand City is ook een hotel dat in het centrum van de stad ligt en ligt op ongeveer 5 minuten lopen afstand van metrostation Ikebukuro vandaan. Hierdoor kun je overal gemakkelijk komen. Het hotel zelf heeft een restaurant en gratis internet. Een ander leuk hotel is Shibuya City Hotel. Dit hotel ligt vlakbij treinstation Shibuya. Door de ligging kun je echt overal makkelijk komen. Het hotel heeft een receptie die 24 uur per dag geopend is en een restaurant.

Dit zijn slechts een paar van de hotels in Japan. Er zijn er natuurlijk nog veel meer. Vraag je af in welke buurt je wilt overnachten en zoek vervolgens een hotel dat bij je past.

Afbeelding: Flickr account jabv

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021