Excite

Kies de beste vlucht vanuit Amsterdam naar Londen

Een vlucht van Amsterdam naar Londen duurt nog geen twee uur. Dankzij het tijdsverschil is er alleen maar nog meer tijd om te genieten van Londen. Londen, de hoofdstad van Engeland en maar een uur tijdsverschil verder weg. Een van de redenen om naar Londen te gaan, zijn de toeristische bezienswaardigheden, het koninklijke paleis en de vele winkels.

Edreams.com

Er zijn vele websites en reisorganisaties waar je terecht kan voor vluchten van Amsterdam naar Londen. Een van die websites is www.edreams.com. Dat is een reiswebsite die zelfs een overzicht laat zien met de vluchten naar Londen, de prijzen en het vliegveld waar je aankomt. Daarnaast zie je de datum van vertrek en de vliegmaatschappij. De voornaamste vliegmaatschappijen die Edreams laat zien zijn Easyjet en British Airways. De reizen met Easyjet zijn het goedkoopst. De goedkoopste vlucht van Amsterdam naar Londen is € 28. De vluchten van British Airways kosten rond de € 60.

Overige reisorganisaties

Een andere manier om een vlucht van Amsterdam naar Londen te boeken is via de website van de betreffende vliegmaatschappij. Via www.britishairways.com en www.easyjet.com kan je online je vliegticket reserveren. Andere reiswebsites voor vliegtickets naar Londen zijn www.londoncityairport.com en www.flowcostairlines.org. Ideaal als je liever met een andere maatschappij naar Londen vliegt als Easyjet of British Airways. Andere vluchten van Amsterdam naar Londen worden ook verzorgd door KLM, Ryanair en Lufthansa. De prijs voor een retourvlucht van amsterdam naar Londen is gemiddeld € 200.

Vliegvelden van Londen

De aankomstbestemmingen verschillen per vlucht. In Londen kan je landen op het vliegveld Stansted, Gatwick of Luton International. Let hierop als je een vlucht van Amsterdam naar Londen boekt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019