Excite

Kies een camping in Italië

Een camping in Italië vinden, is niet echt moeilijk. Je hebt er genoeg waar je uit kunt kiezen. Hier vind je alvast enkele voorbeelden van leuke campings in Italië. Op internet kun je er meer vinden, dus kijk gerust eens rond op Google of op www.campingwijzer.nl. Hier vind je allerlei handige informatie over campings in bijvoorbeeld Italië.

Camping Ca' Savio

Camping Ca' Savio ligt bij Veneto en de stad heeft erg veel te bieden. Er zijn maar liefs 1500 staanplaatsen. De camping is ook zeer geliefd bij veel Nederlanders. Op de camping vind je verschillende zwembaden, een supermarkt, een restaurant en een ijssalon. In de zomer is er een permanente kermis op de camping voor de jongste bezoekers. Ook is er een speeltuin aanwezig.

Camping Cisano

Camping Cisano heeft 777 staanplaatsen en ligt direct aan een meer. In de omgeving zijn er bergen en de camping heeft een eigen privéstrand. Op de camping vind je een zwembad, speeltuin, supermarkt, restaurant en winkels. Ook heb je gewone staanplaatsen of de keuze uit bungalows. Motorrijders zijn niet toegestaan op de camping.

Camping La Capanne

Camping La Capanne is een gezellige camping met 324 staanplaatsen. Die staanplaatsen zijn allen zeer ruim en bieden genoeg privacy voor de bezoekers. Op de camping is een professioneel animatieteam aanwezig voor de kinderen. Ook heb je er een winkel, een Toscaans restaurant en een speeltuin. De camping heeft ook een zwembad om lekker af te koelen. Voor de kinderen is er trouwens ook speciaal kindersanitair aanwezig.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020