Excite

King Kong is beste hostel van Nederland

  • © Getty Images
King Kong in Rotterdam is uitgeroepen tot het beste hostel van Nederland. Een bijzondere prestatie, want het hostel is nog geen eens een jaar geopend. Ook wereldwijd doet King Kong het goed: het hostel staat op de zevende plek van de wereldranglijst, die samengesteld is uit maar liefst 25.000 hostels.

King Kong kreeg maandag een Hostelworld Award uitgereikt. Dit gebeurde in Dublin. Eigenaar Ron Sterk is behoorlijk trots op zijn eigenzinnige hostel. Negen maanden geleden opende het hostel haar deuren en sindsdien blijven de positieve reviews binnen stromen. Gasten geven het hostel gemiddeld 94 procent. Hiermee scoort King Kong het hoogst van alle hostels in Nederland.

Ron Sterk: "We hoopten hier eigenlijk al een beetje op. Het is een groot compliment aan ons adres dat gasten een verblijf bij ons zo hoog waarderen. Wat overigens niet wil zeggen dat we achterover kunnen leunen, nu begint het pas."

Een belangrijk sterk punt van King Kong is dat het reizigers het gevoel geeft dat ze thuis komen. De lobby heeft veel weg van een grote, gezellige huiskamer. Hierin zijn allerlei plekken te vinden, om te ontspannen, te werken, te eten of wat contact te zoeken met andere reizigers. De slaapkamers zijn helemaal opvallend: ze zien er mooi uit, hebben goede matrassen, lockers, stopcontacten en bedlampen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021