Excite

Zoek een kleine camping in de Franse Alpen

Wil jij ook verblijven op een kleine camping in de Franse Alpen? Dan ben je niet de enige. Overnachten op een kleine camping zorgt vaak voor meer rust en vrijheid. Ook kan het veel gezelliger en sfeervoller zijn. Om je een indruk te geven van de campings die beschikbaar zijn in de Franse Alpen, vind je hier alvast wat voorbeelden. Er zijn natuurlijk nog meer campings dus zoek vooral verder als dit overzicht je niet aanspreekt. Je kunt terecht op sites als campingwijzer.nl maar je kunt ook informeren bij een reisbureau of campinggidsen aanvragen.

Camping Relais des Brison

Camping Relais des Brison ligt in Le Gua Beaumont en er zijn slechts 49 staanplaatsen beschikbaar. Het is er lekker knus en gezellig, de perfecte camping dus voor als je iets zoekt wat niet te druk is. De eigenaar spreekt Frans, Engels en zelfs redelijk Nederlands. De camping is voorzien van prima faciliteiten en in de omgeving heb je prachtige wandel- en fietsmogelijkheden. Ook is de camping voorzien van voldoende sanitaire voorzieningen en hebben alle staanplekken elektriciteit.

Camping A la Rencontre du Soleil

Op Camping A la Rencontre du Soleil heb je 78 staanplaatsen. De camping is gelegen in de zon en alle staanplaatsen hebben zowel zon als schaduw. Op de camping is een verwarmd zwembad, een volleybalcentrum en natuurlijk is er ook een restaurant met een gezellig terras. Er zijn voldoende sanitaire voorzieningen en in de omgeving zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Er is zelfs een erg pittige klim met twaalf bochten vlakbij de camping. Ideaal dus voor mensen die graag sporten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020