Excite

Vind een kleine camping in Limburg

Kleine camping in Limburg

Grote campings zijn vaak zo massaal. Logisch dus dat veel mensen liever naar een kleine camping gaan. In de provincie Limburg vind je genoeg kleine campings en de omgeving is zeer de moeite waard voor een vakantie. Hier vind je een paar voorbeelden van kleine campings in Limburg.

Camping Natuurplezier

Camping Natuurplezier ligt in Reuve. Er zijn slechts 40 staanplaatsen, waardoor het dus een kleine, maar gezellige camping is. Alle staanplaatsen zijn voorzien van elektra. Ook zijn er sanitaire voorzieningen op de camping. Mensen die graag actief bezig zijn en uitstapjes willen maken zijn hier aan het juiste adres. Er zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt. In de buurt kun je ook wilde zwijnen en herten tegenkomen.

Camping de Cauberg

Camping de Cauberg ligt in Valkenburg. Er zijn 70 staanplaatsen en je kunt het dus gerust een kleine camping noemen. Bij ontvangst word je vriendelijk verwelkomd. Op de camping is een eetcafé met terras aanwezig. In de omgeving zijn er talloze dingen te doen. Zo kun je mooie fietstochten maken en de grotten van Valkenburg bekijken.

Camping de Heidehof

Camping de Heidehof ligt in Wellerlooi en heeft 40 staanplaatsen. Het is een gezellige camping, waar veel sfeer hangt. Er is schoon sanitair aanwezig. Ook is er een kantine waar je een hapje kunt eten of iets kunt drinken. 's Avonds is het terrein verlicht. In de omgeving vind je veel mooie fiets- en wandelmogelijkheden. Ook een uitstapje maken naar Duitsland behoort tot de mogelijkheden, omdat de camping op de grens ligt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019