Excite

Gezellige kleine campings in Duitsland

Een vakantie is bedoeld om uit te rusten, maar menig vakantieganger heeft na zijn of haar vakantie wéér een vakantie nodig om uit te rusten van de vakantie. Als dat niet echt jouw bedoeling is, dan kun je het beter in één keer goed doen en een plekje reserveren op een van deze leuke, kleine campings in Duitsland.

Losheim am See

Een toppertje als het gaat om kleine campings in Duitsland is Landhaus Girtenmühle. In het gezellige plaatsje Losheim am See ligt deze familiecamping, het eigendom van de familie Lemmen. Het is een heel rustige camping die direct aan de bossen ligt. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Er is een leuk restaurantje met terras aanwezig, maar verder zijn de voorzieningen redelijk basis. Natuurlijk kun je er wel douchen en spelen. Op 2 km afstand kun je bovendien heerlijk zwemmen. Je kunt hier ook heen als je Duits niet zo goed is; de eigenaars zijn Nederlandstalig.

Vlotho

In een ander hoekje van Duitsland, in Vlotho, vind je camping An der Weser. Deze camping is ook erg compact en heel gezellig. Je zit hier direct aan de Weser. Er is hier op watersportgebied dan ook van alles te doen: kano huren, met een bootje varen en natuurlijk zwemmen. Ook fietsen en wandelen wordt in deze omgeving veel gedaan. De faciliteiten op de camping zijn beperkt; er zijn douche- en speelfaciliteiten, maar je vindt hier bijvoorbeeld geen restaurant. In het plaatsje Vlotho kun je natuurlijk wel lekker uit eten. Ook heb je de mogelijkheid om zelf op een campinggasstel iets te maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021