Excite

Vind kleine campings in Luxemburg

Kleine campings in Luxemburg

Luxemburg staat bekend als land waar je prima kunt kamperen. Er zijn veel campings in de prachtige natuur te vinden waar je echt kunt ontspannen. Veel mensen geven de voorkeur aan een kleine camping. Minder drukte, meer gezelligheid en ook meer privacy. Ben jij ook op zoek naar een kleine camping in Luxemburg? Hier vind je alvast wat voorbeelden! Op internet kun je nog meer kleine campings in Luxemburg vinden.

Camping Woltzdal

Camping Woltzdal ligt in Maulusmühle en midden in de natuur. Er zijn slechts 98 staanplaatsen en je kunt er dus echt lekker ontspannen en tot rust komen. Er zijn veel voorzieningen en de camping is hierdoor ook geschikt voor gezinnen met kinderen. In 2010 is het sanitair volledig vernieuwd. In de omgeving is ontzettend veel natuur: ideaal voor mensen die graag wandelen of fietsen.

Camping Val D'Or

Camping Val D'Or ligt in Enscherange. De camping heeft 120 staanplaatsen en is gelegen op een prachtige locatie. In het voorjaar is alles namelijk prachtig geel van kleur en hier heeft de camping ook haar naam aan te danken. Val D'or betekent namelijk 'Gouden Vallei'. Er is Nederlandstalig personeel aanwezig. Houd je van mountainbiken? In de buurt zijn veel pittige tochten te vinden.

Camping Du Rivage

Camping Du Rivage ligt in Wallendorf-Pont en heeft 75 staanplaatsen. Het is dus een gezellige en kleine camping. Wil jij sportief bezig zijn? De eigenaar van de camping organiseert kanotochten, fietstochten en mooie wandelingen. Er zijn sanitaire voorzieningen aanwezig op de camping.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020