Excite

Keuze uit kleine campings in Italie

Kleine campings in Italië

Een grote camping is vaak zo onpersoonlijk. Er zijn campings in Italië met meer dan 500 staanplaatsen. Kleine campings zijn doorgaans veel sfeervoller en gezelliger. Zoek jij ook een kleine camping om Italië te ontdekken? Hier vind je vast een paar voorbeelden. Uiteraard zijn er nog veel meer campings in dit mooie land. Op internet kun je de kleine campings vinden. Of kijk eens op campingwijzer.nl, waar je precies kunt zien hoe groot een camping is.

Camping La Montagnola

Camping La Montagnola is een camping in Toscane, in de plaats Sovicille. De camping heeft slechts 70 staanplaatsen en is daardoor lekker klein. Er zijn wastafels en douches aanwezig. Ook zijn er stroomvoorzieningen bij de staanplaatsen en kun je een plek in de schaduw krijgen.

Camping Capo Ferrato

Camping Capo Ferrato is een camping met 85 staanplaatsen, gelegen in de streek Sardinië, vlakbij Castiadas. Er is een restaurant, een café en een rotisseria pizzeria. Ook ligt de camping aan een strand, dus het is ook voor kinderen een prima camping. Er is sanitair aanwezig en ook zijn er stroomvoorzieningen bij de kampeerplaatsen.

Camping Village Il Poggetto

Camping Village Il Poggetto is een camping met 90 staanplaatsen en is gelegen in de omgeving van de stad Florence. Leuk dus wanneer je een citytrip wilt maken. Er is een animatieprogramma voor kinderen en ook zijn er veel sportieve mogelijkheden. Er zijn eventueel ook bungalows aanwezig voor mensen die geen caravan of tent hebben. Zo kun je alsnog op deze camping verblijven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020