Excite

Gezellige kleine campings in Normandië

Frankrijk is al sinds jaar en dag een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. Streken als Normandië staan hoog op het verlanglijstje. Toch is het soms wel eens prettig om de massa een beetje te ontvluchten, zonder in te leveren op locatie. Als je een plekje reserveert op een van de leuke kleine campings in Normandie zit je wat dat betreft wel goed: gezelligheid, redelijk veel rust én wat privacy in één.

Familiecamping

Ga je met het hele gezin op vakantie, dan is Camping Port Land een van de leukste kleine campings in Normandië. Deze camping is vanaf begin april tot begin november geopend en heeft onder meer een eigen zwembad. Ook vind je hier een restaurant, een bar, tennistafels, een voetbalveldje en verschillende mogelijkheden om je te vermaken. Duiken, vissen, wandelen, fietsen of kanoën; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Iets meer luxe

Als je wat meer luxe wilt, dan is Camping La Roseraie wel wat. Daar kun je best een caravan of een tentje neerzetten, maar je kunt er ook een vakantiebungalow huren. Niet gek, want dat scheelt je veel slepen. Bovendien is een bungalow natuurlijk veel comfortabeler. De camping heeft een verwarmd zwembad met glijbanen, een tennisbaan, minigolf, restaurant, supermarkt, bar en je kunt er zelfs - en dat is vrij uniek voor kleine campings in Normandië - afhaalmaaltijden bestellen.

In de natuur

Wil je echt even terug naar de natuur, dan heb je maar één optie: Camping Le Rivage. Deze camping ligt in de buurt van de vissershaven van het plaatsje Saint-Vaast-La-Hougue en biedt je de mogelijkheid om onder meer het eiland Tatihou en de vuurtoren van Gateville te bekijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018