Excite

Vind kleine campings in Oostenrijk

Kleine campings in Oostenrijk

Oostenrijk is in de zomermaanden een prachtige bestemming om te kamperen. De bergen zijn schitterend en er zijn veel fiets- en wandelmogelijkheden. Veel mensen willen best kamperen, maar liever niet op een grote camping. Kleine campings zijn vaak rustiger en knusser. Ideaal voor een romantische kampeer trip of om te kamperen met kids. Gelukkig zijn er veel kleine campings te vinden in Oostenrijk. Hieronder sommen we er alvast een paar op.

Camping Erne

Camping Erne is een gezellige en kleine camping met slechts 45 staanplaatsen. De camping is gelegen in Dalaas, een skigebied in de winter. In de zomer kun je er echter ook prima heen. De camping heeft verschillende faciliteiten zoals een zwembad, een sauna en een restaurant. De camping is ook voorzien van voldoende sanitair.

Walch's Camping Landhuis

Walch's Camping Landhuis is een camping met 92 staanplaatsen. Het ligt midden in de bergen en je hebt een schitterend uitzicht vanaf de camping op de natuur. Ook zijn er wellness faciliteiten om echt heerlijk te ontspannen na een flinke wandeling of fietstocht. De camping is erg nieuw en daardoor ook modern. Een leuk detail is dat honden ook zijn toegelaten op deze camping.

Campingplatz Erlaufsee

Campingplatz Erlaufsee ligt op zo'n 1000 meter van de Erlaufsee vandaan. De camping heeft 75 staanplaatsen en is dus ook klein te noemen. De camping ligt midden in de natuur en je zult er het echte buitenleven kunnen ervaren. Het is een echte natuurlijke camping met weinig poespas. Zonder ver te moeten gaan, kan je makkelijk sportief bezig zijn in de omgeving alsook leuke culturele uitstapjes maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021