Excite

De leukste kleine campings in Spanje

De een is er dol op, maar de ander moet er niet aan denken: grootschalige campings waar je met talloze Nederlanders staat. Als dat ook niet echt jouw idee van een heerlijke vakantie is, dan kun je beter een bezoek brengen aan een van deze leuke kleine campings in Spanje.

Viu Campings

Viu Campings behoort zeker tot de kleine campings in Spanje die je eens een keer moet bezoeken. Deze campinglocatie wordt gecombineerd met een hotel, maar dat zorgt niet per se voor extra drukte. De camping ligt in het hart van de Pyreneeën, op een mooie, natuurlijke plek. De omgeving is rustig en de camping ook. Natuurlijk zijn er wel veel en goede faciliteiten, zodat je je tijdens je vakantie nergens druk om hoeft te maken.

Caserio San Marcial

Een andere leuke kleine camping is te vinden bij een oude boerderij. Het gaat hier om Caserio San Marcial, een typisch Spaanse camping midden in de natuur. De omgeving is erg rustig en de camping is voorzien van de nodige faciliteiten. Ook kun je hier eventueel in een verbouwd appartement verblijven. Ben je graag in beweging? Maak een wandeling door de bergen en verbaas je over het weidse uitzicht.

Camping La Fresneda

Rust en ruimte, dat is wat je kunt vinden bij Camping La Fresneda. Deze camping wordt gerund door een Nederlands stel, dat je graag kennis laat maken met de omgeving. Er zijn 25 campingplaatsen en overal heb je schitterend uitzicht. Eten kan in de bar of op het terras.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021