Excite

Kom lastminute naar Kroatië

In het zuiden van Europa vind je de Adriatische Zee. Jadranska obala, het grootste gedeelte van de Adriatische kust, behoort toe een Kroatië. Dat betekent dat je tijdens je lastminutevakantie in Kroatië kunt genieten van zon, zee en strand. Bekende badplaatsen heeft het land daarom ook, zoals schiereiland Istrië en Dubrovnik.

Kies je voor Kroatië, dan kom je in een mediterraan klimaat terecht waar je heerlijk vakantie kunt vieren. Geniet van de stranden en de natuur, of doe wat cultuur op. Kroatië heeft een rijke historie en vele sprookjesachtige dorpen en steden met een oude kern. Bezoek bijvoorbeeld Porec, Opatija, Zadar en Dubrovnik om dit te ontdekken.

Voor een strandvakantie zit je in Kroatië sowieso goed. Zoals gezegd is er genoeg strand en leent het klimaat zich voor een heerlijke warme vakantie. Daarbij is het zeewater schoon en warm. Kom je juist in de winter naar Kroatië? Vier dan een heerlijke wintersportvakantie in de hooglanden van Gorski Kotar. Zo vind je vlak bij het stadje Mrkopalj drie skiresorts.

Of je nu in de zomer of de winter besluit een lastminutereis te boeken naar Kroatië, je hoeft je absoluut niet te vervelen tijdens je vakantie in dit heerlijke land. Bezoek de wintersportgebieden of kom zonnen op de stranden, en vergeet niet langs te gaan bij de bijzondere steden en dorpen. Wat je reden voor een lastminutereis naar Kroatië ook is, je weet dat je hier goed zit. Kom ook naar Kroatië en ontdek het zelf!

Afbeelding: Flickr, Eoghan Olionnain

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020