Excite

Kom naar Colombia

Na eeuwen van conflicten is Colombia vandaag de dag een veilig vakantieland. Eindelijk kan iedereen met eigen ogen komen bekijken wat de wereld al die jaren heeft gemist. Colombia is namelijk een fantastisch Zuid-Amerikaans land waar je een lange vakantie kunt doorbrengen zonder dat je je ook maar één moment verveelt.

Ten eerste is er het diverse landschap van Colombia. Wil je ook de moderne steden met de bijbehorende nachtclubs erbij? Geen probleem. Verder mogen natuurlijk de verdere ingrediënten voor de ultieme droomvakantie ook niet ontbreken: de heerlijke Caribische stranden. Daarbij kun je in Colombia de mooiste tochten maken door de jungle, of deelnemen aan safari’s door de Amazone.

Maar wacht, dat is nog niet alles. Colombia heeft namelijk ook prachtige koloniale steden, archeologische ruïnes en koffieplantages. Als je deze allemaal hebt bezocht, kun je nog uitgebreid gaan diepzeeduiken en surfen – of, als je dit nog nooit hebt gedaan, dan kun je het leren. Verder kun je trektochten maken door de bergen en heb je de mogelijkheid om walvissen te spotten.

De lijst met mogelijkheden houdt dus niet op. Zelfs het weer heb je voor het uitkiezen. In Colombia hangt het weer namelijk samen met de hoogte waarop je verblijft. Wil je sneeuw, dan ga je omhoog. Wil je zon, zee en strand, dan zoek je het wat lager. Kies daarom vandaag nog voor jouw favoriete bestemming in Colombia en bezoek dit fascinerende en zeer afwisselende vakantieland.

Afbeelding: Flickr, Aztlek

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020