Excite

Kom naar Gran Canaria

De meeste bezoekers van Gran Canaria komen hier voor het uitstekende weer en de heerlijke stranden. Misschien denk je dan al snel dat het te druk wordt in het hoogseizoen, maar Gran Canaria heeft stranden met ruimte voor iedereen. Voor een vakantie met zon, zee en strand is het dus zeker al een aanrader. Bovendien heeft het nog veel meer te bieden.

De natuur op Gran Canaria is buiten de stranden ook een reden om dit eiland te bezoeken. Volg de mooiste auto-, fiets- of wandelroutes en ontdek de natuurschoon van Gran Canaria. Niet alleen is het landschap erg divers, het is ook nog eens zo mooi dat je er hoogstwaarschijnlijk geen genoeg van zult krijgen. Heb je weinig tijd? Bezoek dan eens de Jardin Canario. Deze prachtige tuin heeft alle bomen en planten die op de Canarische eilanden te vinden zijn.

Wil je een keer een avond uit, dan is dat op Gran Canaria uitstekend te doen. In Playa del Ingles kun je feesten tot het weer licht wordt. Zo gaan in winkelcentrum Kasbah de winkels dicht en op de eerste etage de horecagelegenheden open, om door te gaan tot de ochtend. Ook in andere grote plaatsen op Gran Canaria kun je prima uitgaan.

Met zijn veelzijdige, prachtige natuur, indrukwekkende stranden én een goed uitgaansleven heeft Gran Canaria alle ingrediënten voor een topvakantie. Kom het zelf ontdekken en boek je volgende reis naar Gran Canaria, om erachter te komen dat je echt verliefd kunt worden op het eiland.

Afbeelding: Flickr, Peter Fristedt

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020