Excite

Kom naar Suriname

Suriname is een veelzijdige bestemming die voor iedereen wat te bieden heeft. Begin bijvoorbeeld eens in de bruisende hoofdstad van het land, Paramaribo, waar je uit kunt gaan, lekker kunt eten en uitgebreid rond kunt lopen. Verder is Suriname een exotische bestemming met een ontspannen sfeer en prachtige natuur, met onder andere uitgebreide regenwouden.

Zoals gezegd kun je in Suriname lekker eten. Eten is een belangrijk onderdeel van de Surinaamse cultuur en Suriname heeft dan ook een heel eigen keuken met invloeden uit India, Java en Nederland. Het is dus zeker aan te raden om een plaatselijk gerecht te proberen als je Suriname bezoekt. Proef bijvoorbeeld eens Surinaamse roti of een broodje Pom, of proef de zeer vullende Saoto-soep.

Tijdens je vakantie in Suriname mag een bezoek aan de prachtige natuur zeker niet ontbreken. Zo heb je het tropisch regenwoud, met felgekleurde bloemen en planten, zingende vogels en heerlijke geuren. Kijk of je jaguars, één van de vele apensoorten of de mooiste vogels kunt spotten of verwonder je over de vele soorten bomen en bloemen.

Een zonnige vakantie is bijna gegarandeerd als je naar Suriname gaat. Met zijn tropisch klimaat is de gemiddelde temperatuur hier overdag bijna dertig graden celcius. Wil je dus warmte, dan is een Suriname een uitstekende keuze. Ervaar dit multiculturele land met zijn indrukwekkende natuur, uitstekende klimaat, vriendelijke bevolking en lekkere eten, en kom je volgende vakantie doorbrengen in Suriname. Je zult er zeker geen spijt van krijgen!

Afbeelding: Flickr, Ahron de Leeuw

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019