Excite

Kom ook naar Kroatië

Binnen Kroatië zijn er veel verschillende bestemmingen. Zo kun je een bezoek brengen aan Cres (uit te spreken als ‘Tsres’). Dit eiland ligt in de Adriatische Zee, vlak voor Kroatië, en is vanaf eiland Krk of schiereiland Istrië te bereiken per veerboot. Op dit eiland vind je gezellige havens, sfeervolle dorpjes en een bergachtig, groen landschap. Cres is een uniek eiland om tijdens je vakantie te bezoeken.

Kom je naar Kroatië voor een strandvakantie, dan zit je in dit land prima. Er zijn namelijk enorme stranden te vinden aan de Adriatische kust. Doordat het zeewater zeer helder is, zijn er veel populaire duikplekken. Duik zelf of onder begeleiding en ontdek waarom Kroatië zo’n veelbelovende duikbestemming is.

Het grootste voordeel van een vakantie naar Kroatië is misschien wel dat je alles hebt, maar dan voor minder. Kroatië is namelijk relatief goedkoop. De hotels zijn zeer betaalbaar, het eten is er lekker en goedkoop, en drank is er ook niet duur. Wil je de ultieme low-budgetvakantie, dan kun je per tent rondreizen. Je houdt zeker meer geld over dan je denkt!

Elk jaar gaan er meer bezoekers naar Kroatië. Het land stijgt flink in populariteit, en dat is absoluut geen verrassing. Ontdek daarom Kroatië nog voor de massa het land ontdekt. Kijk rond voor sfeervolle hotels, leuke campings en de mooiste plaatsen van het land. Bezoek de eilandjes voor de kust van Kroatië en rust uit op het strand. Kom nog deze zomer naar Kroatië en geniet van een topvakantie.

Afbeelding: Flickr, FotoChronicle

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020