Excite

Koninklijk logeren in Den Haag

Den Haag heeft zoveel bezienswaardigheden, dat je aan een dag waarschijnlijk niet genoeg hebt om ze allemaal te bezoeken. Als je echt van de stad wilt genieten, en geen enkele bezienswaardigheid wilt overslaan, boek dan een overnachting in een van de statige hotels die Den Haag te bieden heeft.

In het Hofkwartier, een van de oudste delen van de stad, vind je het Paleis Hotel. Het pand waarin het hotel gevestigd is stamt uit het begin van de 19e eeuw, en bevindt zich vlakbij het statige werkpaleis van koningin Beatrix aan het Noordeinde. Voor een koninklijke overnachting ben je bij het Paleis Hotel zeker aan het goede adres.

In een van de twintig luxe kamers kun je je omringen met oude gravures, antieke ornamenten en gordijnen met motieven uit de 18e eeuw. In de directe omgeving van het hotel vind je exclusieve winkels, goede restaurants en bijzondere antiquairs. Na het ontwaken eet je een uitstekend verzorgd ontbijt, dat geserveerd wordt op handgeschilderd servies.

Dezelfde luxe en hoffelijkheid vind je in het Carlton Ambassador, in het Mesdagkwartier. Deze deftige wijk wordt gekenmerkt door brede lanen en monumentale, witgepleisterde panden. De comfortabele kamers van het Carlton Ambassador zijn in verschillende stijlen ingericht.

In de hotelkamers met oud-Hollandse stijl tref je kasten aan die beschilderd zijn met traditionele Hindelooper bloemmotieven, en een badkamer met Delftsblauwe tegeltjes. De Engelse kamers zijn ingericht in Tudorstijl. Naar welke stijl je voorkeur ook uitgaat, je bent in het Carlton Ambassador verzekerd van koninklijke gastvrijheid.

Afbeelding: Flickr, user FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021