Excite

Kreta: hét feesteiland bij uitstek

Via programma’s als Oh Oh Cherso is Kreta inmiddels al gebombardeerd tot feesteiland. En dat is logisch, want op dit eiland staat de lol nu eenmaal centraal. Dat geldt voor toeristen, maar ook voor Grieken zelf. Het is dan ook niet voor niets dat hotels vaak al tijden van tevoren volgeboekt zijn door enthousiaste jongeren die zin hebben om helemaal uit hun dak te gaan op Kreta!

Kreta is het grootste Griekse eiland. Vooral het noorden is erg populair, hier vind je onder meer Chersonissos en Heraklion. Hotels in deze plaatsen vinden gretig aftrek. Hier zijn echter ook vaak vakantievilla’s te huur en voor een groep vrienden is dat misschien wel net zo leuk.

Het kan natuurlijk zijn dat je helemaal niet naar Kreta komt om te feesten, maar juist om te genieten van de lekkere sfeer, het mooie weer en de prachtige natuur. In dat geval kun je de feeststeden maar beter een beetje mijden en een hotelletje zoeken in een rustigere omgeving. Je hebt hierbij als voordeel dat die hotels vaak wat minder snel volgeboekt zitten. Bovendien is het daar over het algemeen iets minder gejaagd en gehaast.

Een hotel boeken doe je bijvoorbeeld via websites als Hotels.com. Daar vind je ook de last minute aanbiedingen, zodat je zeker weet dat je de beste deal van dat moment gekozen hebt!

Afbeelding: Flickr account bslmmrs

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021