Excite

Kreta: vakantie-eiland bij uitstek

Ben je van plan om een last minute vakantie te boeken, maar weet je niet precies waar je naartoe wilt, denk dan eens aan Kreta. Dit schitterende eiland is het grootste en meest zuidelijke Griekse eiland, en heeft iedere vakantieganger ongelooflijk veel te bieden.

Kreta is ongeveer 245 kilometer lang, en wisselend in breedte. Op dit eiland geniet je van een heerlijk aangenaam klimaat, talloze prachtige en uitgestrekte stranden, en een keur aan knusse restaurantjes, waar je kunt kennismaken met de originele Griekse keuken. ’s Avonds kies je uit een van de talloze uitgaansgelegenheden, terwijl je overdag ogen tekort komt om alle bezienswaardigheden en het natuurschoon te bezichtigen.

Vanuit Nederland duurt de vliegreis naar Kreta slechts drieënhalf uur. Je hoeft dus maar een korte reis te maken, terwijl je je op Kreta echt in een andere wereld waant. In het binnenland vind je nog echt authentieke dorpjes, waar de tijd heeft stilgestaan. Heb je behoefte aan wat meer avontuur, maak dan eens een keepsafari. Als je denkt dat je alles op Kreta wel gezien hebt, ga dan mee met een boottocht naar het eiland Spinalonga.

Last minutes naar Kreta boek je bijvoorbeeld bij Jiba, Sunweb of ElmarReizen. Je kunt op internet zelf zoeken naar geschikte vliegreizen en accommodaties. Wil je liever geholpen worden door een ervaringsdeskundige, ga dan even langs het reisbureau. Daar kunnen ze je helpen een vakantie te boeken die aan al je wensen en eisen voldoet.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Titanas

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021