Excite

Kroatië als topbestemming: hotels in Dubrovnik

Kroatië is hard in opkomst als topbestemming. Niet vreemd, want het land biedt niet alleen veel bezienswaardigheden, maar ook heerlijke temperaturen. Bovendien blijken de Kroaten bijzonder gastvrij. Dubrovnik is één van de steden die op dit moment een opmars maakt als vakantiestad. De hotels slaan hier hun deuren wijd voor je open!

Echt genieten kun je bijvoorbeeld in het Radisson Blu Resort & Spa. Dit mooie hotel ligt aan een rustig strand op een kleine afstand van het stadscentrum. Alle kamers zijn uitgerust met onder meer airco en een eigen tv. Gasten van dit hotel kunnen genieten van de spa- en sportfaciliteiten. Bovendien kun je er een hapje of drankje nuttigen aan de bar of in het restaurant.

Ook erg mooi is Hotel Dubrovnik Palace. Dit hotel ligt op het schiereiland Lapad. Hier kun je gratis gebruik maken van draadloos internet. Wil je je even helemaal afzonderen van de buitenwereld, dan kan dat hier ook. Het hotel ademt een heel natuurlijke sfeer uit. Je kunt hier zwemmen, schoonheidsbehandelingen ondergaan, sporten, scubaduiken, wandelen en trimmen. Ook kun je genieten van een welverdiende massage. Een regelmatig rijdende bus zorgt voor een goede verbinding met de oude binnenstad!

Wil je eens een vakantie die zeker niet standaard is? Boek dan één van deze mooie hotels in Dubrovnik. De prijzen zijn relatief gezien nog erg aantrekkelijk en de omgeving is wonderbaarlijk. Een reis naar Kroatië is een ervaring die je niet snel zult vergeten!

Afbeelding: Flickr account lorenzinhos

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021