Excite

Kuala Lumpur: drie hotels beschreven

Kuala Lumpur heeft veel hotels waar je uit kunt kiezen. Deze moderne stad moet je eens gezien hebben, dus zoek een leuk hotel uit om een stedentrip in deze prachtige hoofdstad te maken. Om je een indruk te geven van de beschikbare hotels in Kuala Lumpur worden er drie hotels beschreven. Er zijn uiteraard nog meer hotels: die kun je bijvoorbeeld vinden op booking.com.

G Tower Hotel

Het G Tower Hotel heeft een prachtige ligging, waardoor het een panorama-uitzicht biedt over de gehele stad. Het ligt verder op tien minuten van het treinstation en ook de Petronas Towers zijn op loopafstand van het hotel te vinden. Er zijn twee zwembaden aanwezig. Ook beschikt het hotel over een fitnessruimte en kun je een massage krijgen. 's Ochtends geniet je van een ontbijtbuffet met Aziatische en Westerse gerechten.

Meliá Kuala Lumpur

Meliá Kuala Lumpur is een hotel dat vlak bij het Sungei Wang Plaza is gelegen. Het hotel heeft een zwembad en een fitnessruimte. Ook bieden de kamers een mooi uitzicht over de stad. In de kamers beschik je over een minibar en een eigen badkamer. Hotel Meliá Kuala Lumpur heeft een uitstekend restaurant met gerechten uit de hele wereld en ook het ontbijtbuffet is erg divers.

Parkroyal Kuala Lumpur

Parkroyal Kuala Lumpur is een hotel dat midden in het winkelgebied van Kuala Lumpur ligt. Het hotel heeft een spa en een restaurant. De kamers zijn ruim en hebben alle een eigen badkamer. Ook is er een buitenzwembad waar je heerlijk tot rust kunt komen. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Geniet hier van een typisch Aziatisch ontbijt of kies voor een westers ontbijt.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020