Excite

Laat je verwennen in hotels in Turkije

Turkije is hét vakantieland van dit moment. Dat is niet vreemd, want als je ergens goed verwend wordt, dan is het wel in Turkije. Dat geldt natuurlijk helemaal voor de vijfsterrenhotels in dit land en daarom hebben we een paar van de beste keuzes voor je op een rijtje gezet. Kies je voor een verblijf in een van deze hotels, dan moet je vakantie wel een succes worden!

Club Paradiso is een mooie start. Dit hotel in Alanya biedt verschillende all inclusive arrangementen aan, die ook echt erg volledig zijn. Je kunt hier 24 uur per dag drinken en eten en de kamers worden altijd regelmatig schoongemaakt. Het hotel beschikt vanzelfsprekend over een zwembad, maar ook over een fitnessruimte, tennisbaan, sauna, kluis op de kamer, handdoekenservice en draadloos internet. Je vindt hier zelfs een restaurant, animatie programma en winkel. Wie een verblijf boekt in Club Paradiso hoeft zich dus geen seconde te vervelen.

In Kusadasi ligt weer een heel andere droombestemming, namelijk het Aqua Fantasy Aquapark & Club Hotel. Zoals de naam al doet vermoeden, is dit hotel voorzien van een heus waterpark. Eigenlijk hoef je de poorten van dit hotel dus niet eens uit te rijden. Dat is echter niet het enige, want het hotel heeft ook een eigen restaurant, snackbar, zwembad en sauna. Ook vind je hier fitness faciliteiten, een tennisbaan en een wasserette. Voor de kinderen is er onder meer een animatie programma.

Turkije is een van die bestemmingen die heel vaak via last minutes te boeken is. Maak hier gerust gebruik van en ga vooral voor de all inclusive aanbiedingen. Die zijn in Turkije erg compleet en zorgen ervoor dat je precies weet waar je financieel aan toe bent. Dat geeft wel een gerust gevoel!

Afbeelding: Flickr account Kivanc Nis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020