Excite

Een lang weekend naar de zon

Lang weekend in de zon

Ben jij toe aan een lang weekend in de zon? Er zijn meerdere landen waar je goed heen kunt voor een lang weekend. De landen zijn niet al te ver weg, maar ook niet superduur. Je wilt immers geen uren vliegen om er een paar dagen te blijven. Ook scheelt het als je er even heen kan zonder teveel geld kwijt te zijn. Vind hier dus enkele tips voor landen waar je heen kunt.

Spanje

Spanje is een land waar vooral in de zomer veel zon schijnt. Het is relatief dichtbij ons land en er zijn veel stranden waar je terecht kunt om heerlijk van de zon te kunnen genieten. Maar ook de steden zijn zeer de moeite waard. Bezoek Barcelona, Madrid, Girona of Sevilla. Voor jongeren zijn er ook prima locaties, zoals Salou en Lloret de Mar.

Turkije

Turkije is goedkoop én er is veel zon. Het is een schitterend land. Bezoek bijvoorbeeld steden als Istanbul of ga naar de stranden in Antalya. Er zijn veel all inclusive hotels waar je volop kunt genieten van je lange weekend in de zon.

Egypte

Ook Egypte is goedkoop en er is veel zon. Houd je van cultuur en oude bezienswaardigheden? Ga dan naar de piramides of naar Luxor. De stranden zijn ook absoluut de moeite waard. Egypte staat bekend om de prachtige onderwaterwereld, maar ook op het strand zelf kun je absoluut ontspannen. Let wel goed op de hygiëne in dit land en drink geen water uit de kraan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021