Excite

Las Vegas: boek een hotel met een attractie

In Las Vegas is een hotel met een attractie geen uitzondering. De grote hotels in Vegas hebben erg veel te bieden en een ritje in een achtbaan behoort vaak tot de mogelijkheden.

New York New York

In het New York New York hotel vind je een achtbaan die helemaal buitenom het hotel gaat. Het hotel ziet eruit als de skyline van New York en je hebt dan ook al snel het idee alsof je door New York raast. De achtbaan is niet heel spannend, maar het is toch leuk om eens een ritje te maken.

Stratosphere

De Stratosphere heeft de hoogste attracties ter wereld. Dit hotel heeft de hoogste vrijstaande toren van Las Vegas en met een supersnelle lift ben je op de top van de toren. Hier vind je drie attracties:

  • Big Shot
  • Insanity, the Ride
  • X-Scream

De Big Shot is de hoogste attractie ter wereld. Het is een vrije val waarbij je tot een hoogte van 329 meter komt en uitkijkt over Las Vegas - heel even dan, want daarna ga je naar beneden.

Circus Circus

In het Circus Circus hotel vind je een heel pretpark: Adventuredome. Hier heb je talloze attracties, waar je een dag lang zoet kunt zijn. Rond Halloween wordt het pretpark omgetoverd tot een enge plek om te bezoeken. Erg leuk dus!

Geen gast in het hotel?

Ook wanneer je niet in het hotel overnacht, kun je gebruik maken van de attracties. Vaak kun je wel korting krijgen wanneer je wél in het hotel verblijft. Ben je dus van plan om een bepaalde attractie meerdere keren te bezoeken, dan kan een verblijf in het hotel handig zijn.

 

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020