Excite

Voordelige vakantie met last minute autohuur

Op vakantie wil je natuurlijk ook een beetje rond kunnen reizen: een stad bezoeken, die bezienswaardigheden bekijken, enzovoorts. Als je geen auto hebt gehuurd, dan hoef je alsnog niet per se de hoofdprijs te betalen. Sterker nog, je hebt altijd de mogelijkheid om voor last minute autohuur te kiezen. Dan betaal je de minimale prijs, maar hoef je niet in te leveren op comfort of gemak. De ideale combinatie dus!

Vooraf boeken

Je kunt last minute autohuur boeken op je vakantieadres, maar je kunt het ook net voor je vakantie regelen. Daarvoor kun je bijvoorbeeld terecht bij Argus Car Hire en AutoEurope.nl. Beide adressen bieden een ruime keuze in last minute autohuur en geven daarbij behorende scherpe prijzen. Voor een combinatiesite waar verschillende aanbieders met elkaar vergeleken worden, kom je als vanzelf uit op lastminute-autohuur.nl of lastminutesites.nl. Vergelijk de aanbiedingen altijd goed met elkaar, want je wilt toch zeker weten dat je de laagste prijs betaalt.

Extra kortingen bedingen

Je kunt ook bij last minute autohuur extra kortingen bedingen. Dat lukt het beste als je bij één vergelijkingssite zowel je autohuur regelt, als bijvoorbeeld je verblijf en/of je reis. Je kunt dan voor een pakket gaan, waardoor je automatisch meer korting krijgt. Ook voor reizen heb je namelijk gewoon last minute aanbiedingen; zodra je echt voor last minute gaat, haal je ook uit die pakketten makkelijk het maximale. Kijk hiervoor bijvoorbeeld op Expedia.nl, voor reis, verblijf en vervoer op locatie. Check vooral de speciale aanbiedingen even!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021