Excite

Boek last minute citytrips

Wie last minute citytrips boekt, zal ontdekken dat dat vaak veel goedkoper is dan wanneer je maanden van tevoren al boekt. Hotels en vliegtuigen willen toch de laatste plekken nog vullen en doen dit door de prijzen flink te verlagen. Daar kun jij dus van profiteren!

Welke stad kies je?

Welke stad kies je wanneer je een citytrip wilt maken? De kans is groot dat je bepaalde voorkeuren hebt. Misschien wil je naar Rome, Parijs of Barcelona. Ook kun je voor minder bekende steden kiezen die je eens wilt bezoeken. Voor alle steden zijn er doorgaans wel last minutes te vinden.

Voorkeur voor een hotel?

Soms heb je bij een last minute geluk en kun je in een hotel verblijven dat je voorkeur wegdraagt. Vaak is dit echter niet mogelijk, omdat de betere hotels eerder vol zitten. Wel heb je doorgaans keuze uit verschillende hotels. Je kunt dan kijken naar de faciliteiten en de ligging van het hotel.

Waar vind je last minutes?

Last minutes kun je online boeken, bijvoorbeeld op websites als Expedia.nl. Ook kun je eens een reisbureau binnenstappen om te kijken wat de mogelijkheden zoal zijn. Wat erg spannend is, is dat je ook kunt kiezen om naar een luchthaven te gaan met je koffers. Op de luchthavens zijn ook altijd last minutes beschikbaar. Je weet dan alleen van tevoren niet waar je heen gaat of terecht komt. Dit is dus niet voor iedereen weggelegd, maar wanneer je wel van een beetje avontuur houdt, kun je dit zeker eens doen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021