Excite

Last minute Curaçao: Caribische verrassing!

Een vakantie in iets dat je doet denken aan Nederland, behalve als het gaat om het weer: een last minute naar Curaçao is precies dát. Curaçao is van oorsprong een Nederlands eiland en veel Nederlandse gebruiken zijn hier nog te vinden. De snelheidsmanie die we echter in ons kikkerlandje hebben ontwikkeld, is de oceaan gelukkig nog niet overgestoken. Als het gaat om rust en ruimte, dan zit je in Curaçao erg goed.

Curaçao is een echte Caribische verrassing die iedereen echt eens beleefd moet hebben. En met een last minute is dat dichterbij dan je denkt. Want last minutes zijn tegenwoordig heel erg betaalbaar. Voor een paar honderd euro vlieg je al naar de overkant van de oceaan. Als je toch onderweg bent, zou je ook eens uitstapjes kunnen maken naar Aruba en Bonaire, de andere ‘onderdelen’ van de ABC-eilanden.

Natuurlijk is het nog wel de moeite om prijzen met elkaar te vergelijken, soms kan dit tot een voordeel van enkele honderden euro’s per ticket. Ook vaker overstappen kan soms een goed idee zijn. Dat kost je wel wat meer tijd, maar kan ook honderden euro’s van je ticketprijs afhalen. Doe dit alleen als je meerdere weken gaat, want anders kan het je zo een dag of een halve dag kosten. Dat is natuurlijk een beetje zonde van de tijd, want die kun je ook doorbrengen in het stralende zonnetje op Curaçao!

Afbeeldng: Flickr account Terry Wha

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020